Nominal Foods
We consult with nature

Variatie

Om het deeg te maken hoeft alleen water te worden toegevoegd. Namelijk 600 ml per 400 gram. Dit kan je er onder andere mee maken:

  • aardappel pannenkoeken
  • gnocchi
  • aardappelkroketten
  • flatbreads
  • aardappelkoekjes 
  • dumplings



Aardappeldeeg

Samenstelling: 

aardappelvlokken (34%), gierstmeel, maïsmeel, maïszetmeel, rijstmeel, aardappelzetmeel, verdikkingsmiddel: guarpitmeel, rijsmiddel (E450, E500), E220. 

Voedingswaarden per 100 gram

energie .................. 1467 kJ / 346 kcal
vetten ........................................ 1,7 g
(waarvan meervoudig onverz. 0,3 g)
koolhydraten ................................. 74 g
(waarvan suikers ........................ 0,4 g)
vezels .............................................. 6 g
eiwit .................................... 5,8 g
zout ........................................ 1,5 g